18 januari 2013

Smarrigt! Fast på olika sätt.

Just nu är familjen extra nyttiga, så här efter jul- och nyår.
Sonen har "grottat" ner sig i GI-recept och själv så fortsätter jag med min raw food i kombination med en Cambridgepåse lite då och då.

Här är lite bilder från både mina recept och sonens samt från ett besök i Helsingborg och ett "fik" värd ett besök. 


Krämig morotssoppa med avokado. Från min favoritbok just nu.


Super god fisksoppa med saffransaioli som den GI-mat intresserade 
sonen lagade till lördagsmiddag. 
Dessutom bakade han ett jättegott bröd till.

Den största baguette jag någonsin sett. Visst ser den god ut!

Den kan man äta här, på "Ebbas Fik" i Helsingborg.(Bruksgatan 20)  
Rena nostalgitrippen.

Dessa bilder hittade jag på internet.
Den kaffekoppen kommer jag ihåg!





























Inga kommentarer: