24 oktober 2012

Nyheter från Cambridge Viktprogram


Färdiga måltider från Cambridge!
Cambridge lanserar fem stycken näringsrika 300 grams portioner i smakerna Biff i pepparsås, kummel i citronsås, vegetarisk chilli, medelhavskyckling & kyckling i dragonsås!

Du tillagar rätterna genom att stoppa dem i mikrovågsugnen 1,5 min och sen är det bara för dig eller din familj att njuta!


De är enkla att förvara eftersom de inte behöver förvaras i kyl eller frys! Vår speciella packningsteknik där vi vakuumförpackar direkt efter tillagning säkerställer att du får en välsmakande och balanserad måltid som kan förvaras i rumstemperatur!

Cambridge måltider finns i 4 smakliga varianter:
 Biff i Pepparsås! Gott & mört nötkött i en len och kraftfull pepparsås med potatis, morötter och ärtor! Hela 300 g mat men ändå bara 257 kcal!
 Medelhavskyckling!  Möra kycklingbitar i en krämig ört-tomatsås serverad med pennepasta! Hela 300 g mat men ändå bara 281 kcal!
 Vegetarisk Chilli! Röda och vita bönor blandade med paprika och majs i en mörk och mild chilli sås! Helt vegetarisk men ändå full av bra proteiner och bara 285 kcal!
 Dragon kyckling! Möra kycklingbitar i en krämig dijonsås och goda grönsaker! Hela 300 g mat men ändå bara 315 kcal!

Hör av Dig till mig om Du är intresserad av att prova dessa färdiga måltider. Jag kommer inte att ha dessa i lager utan tar hem på beställning för Dig som vill prova på.
Priset per måltid är: 45:-.


1 kommentar:

Anonym sa...

Lämna gärna en kommentar om det här inlägget här!